Initiatie Kitesurfen 60€ (3u)
Lijkt kitesurfen jou ook tof maar wil je eerst eens rustig kennis maken met de sport? Dan is een introductie kitesurfcursus de perfecte keuze voor jou.

4 Daagse cursus kitesurfen 420pp (12u) groep 2 personen 
Promoprijs 390€ pp 

Onze meest verkochte kitesurfcursus
Leren kitesurfen? 70% Van onze cursisten kiezen voor de 4 daagse kitesurf cursus. Je hebt een prachtige basis om zelfstandig verder te gaan.

Advanced / Priveles / Kitecoach 80€/u – 65€/u voor de leden
Kite coach Wil jij met jouw eigen kite coach sneller naar een hoger niveau?

Begeleid huren 2h 80€ lid / 100€ niet leden Nog niet helemaal zeker om zelfstandig het water op te gaan?

Huren? Ben je nieuwsgierig naar nieuw Duotone materiaal? Of heb je een bepaalde kite maat niet in je bezit. Misschien een deel van je set vergeten? Geen probleem!
Wij verhuren van leash tot hele kite sets.

Kitesurfen heerst in Icarus Zeebrugge, de spot is perfect om je veilig de eerste stappen in het kitesurfen te leren.  Ook voor de meer ervaren kitesurfers is er meer dan voldoende plaats in en tussen de golven.

Onze school staat garant voor een snelle, persoonlijke en veilige les.  Onze instructeurs zijn allemaal gediplomeerd (IKO level 1 of 2, of gelijkaardig diploma) en ervaren in het kitesurfen en andere surf disciplines

We hebben altijd het beste en laatste nieuwe materiaal in onze school, dit dankzij Duotone Kiteboarding, Ion wetsuits, Ion harnassen en  Mobile Vikings.

De school staat garant om een veilige omgeving te creëren zodat jij de sport kan leren op je eigen tempo…  So don’t worry, we will take care !!!

De school is dagelijks geopend, en is er voor jong en oud, groepen of individuelen.